Ingrid Steppe - Erpe Mere België

Even voorstellen

Mijn naam is Steppe Ingrid. Ik woon in de Oost-Vlaamse gemeente Erpe-Mere. Ben getrouwd met Bart en hebben  samen 3 kinderen. Ik ben in 1986 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ben onmiddellijk gestart als zelfstandige. Als ik even reken ben ik inmiddels 32 jaar pedicure.


 

Wanneer bent u begonnen met de producten van SWP?

Ik werk pas een 6 tal maanden met Samenwerkende Pedicures.


 

Wat is uw favoriete product?

Mijn favoriete product is de Voetbalsem Soft. Het bevat o.a. yoghurt en honing waardoor de huid super zacht wordt. De balsem wordt ook snel opgenomen door de huid en heeft een frisse en aangename geur.

 

Heeft u nog tips voor startende pedicures en het beginnen van een eigen salon?

Een tip die ik kan meegeven aan startende pedicures is je vooral veel bijscholen, zodoende blijf je op de hoogte van alle nieuwe technieken. Ik vind het belangrijk om tijd te nemen voor je patiënten. We komen vaak in contact met mensen, vooral ouderen die een praatje altijd op prijs stellen.

 

Wat is uw favoriete behandeling?

Mijn favoriete behandeling is een standaard pedicure. Nagels mooi knippen en reinigen, eelt en/of eeltpitjes verwijderen….het kan al zoveel betekenen voor de patiënten  en hen het gevoel geven dat ze op wolkjes huiswaarts keren.

received_354633085339666.jpeg